Huis inrichten tips

Modern en klassieke meubelen

Met de Grote Recessie achter ons en betere tijden te wachten, zijn huiseigenaren beginnen opnieuw na te denken over de renovatie en actualisering van hun huizen. Maar de vraag is, wat zijn de huidige trends in design tuinmeubelen?

Al jaren hebben mensen te maken door met hun huidige inrichting en het merendeel van de trends waren gericht op het maken van door met wat we al hadden en ze een beetje verfrissing.

Als je aan het spelen bent inhalen, zoals de meesten van ons dan heb je waarschijnlijk niet weet wat ‘in’ is en wat niet in meubeldesign dit jaar. Natuurlijk, op jacht naar elke trend in de wereld is niet een slim idee, maar de algemene richting meubilair is onlangs gaan biedt een aantal leuke tips voor huiseigenaren honger naar het “dezelfde ol ‘same ol’ te ontsnappen.

Eco-vriendelijke meubels zijn hier te blijven. Dat betekent houten meubelen dat de grondstoffen gebruikt uit duurzaam beheerde bossen. Bamboe is een goed voorbeeld. Een snelgroeiende gras, bamboe niet afbrekende bossen en het kan gebruikt worden in alles, van meubels en vloeren van badhanddoeken. Het is veruit een van de grootste trends in meubels vandaag en als je in het besparen van het milieu terwijl het hebben van een mooi huis kan je niet echt fout gaan als je kiest voor houten meubelen die afkomstig is van duurzaam beheerde bossen of plantages.

Aziatische stijlen waren allemaal maar uit het zicht verdween een paar decennia geleden, maar ze maken hun weg terug in Amerikaanse huizen. In tegenstelling tot het verleden ontwerpen, die vaak waren een beetje protserig, zijn Aziatische beinvloed design tuinmeubelen veel subtielere dit jaar.

Niet zo met kleur. De huidige trends design tuinmeubelen kunt u zo vet als u wilt in kleur, met behulp van neutraal gekleurde kussens en accenten af te zwakken van de kamer een beetje in plaats van eindeloze zee van beige en bruin meubilair. Meubilair is allemaal over comfort, ook. Kijk naar grote, overvolle stukken en ergonomische design tuinmeubelen die heten u welkom om te ontspannen en te herladen.

Modulaire meubels is nog steeds populair, omdat het toelaat die op een begroting te mengen en meubels wedstrijd. Deze stijl is vooral populair in stedelijke gemeenschappen, die vaak ook aangetrokken tot moderne en hedendaagse meubels, die nooit door de manier lijkt om uit te gaan van stijl.

Een belangrijke trend is het nemen van een pagina uit het verleden en het geven van een frisse nieuwe look. Oude meubels zijn op zoek naar nieuwe weer, het toevoegen van functies en nieuwe trucs van de handel om hen een geactualiseerde kijk dat is perfect voor huizen van vandaag. Als je nog steeds proberen om dit af met kussenovertrekken te trekken, zet ze weg. Ze zijn passe.

Een andere trend is het toevoegen van decor dat wordt beinvloed door de muziek scene. Die in de country muziek versieren hun huizen in aardse kleuren en graviterende in de richting van rustieke en rustieke meubels te passen, het creeren van een land geinspireerd naar huis. Die in harde rock zijn de integratie van metallics in hun woningen, het creeren van een scherpere blik die hun smaak past in de muziek.

Na jaren in een recessie, mensen wenden zich tot veel kleur. Niet alleen zijn meubels krijgen een splash van kleur, maar de muren zijn, ook. Na jaren van doffe tinten en beige, muren tot leven komen met kleuren. Sommige zijn zelfs goedkeuring van een extreem helder palet om hun huis van de neutrale kleuren geassocieerd met saai economische tijden kwijt. Anderen zijn het toevoegen van slechts een splash van kleur om een kamer echt pop.

Meubilair is op het boodschappenlijstje opnieuw. Terwijl de mensen nog steeds voorzichtig met hun geld, ze winkelen voor nieuwe stukken, dat kan een handtekening stuk op de weg geworden. Met andere woorden, zij selecteren ingericht, dat de kloof tussen wat ze nu hebben en wat ze willen in de toekomst. Dit kan een nieuwe bank concept dat geeft hen een iets eclectische kijk op korte termijn, maar zal het brandpunt van de weg als aanvullende stukken worden toegevoegd.

Als mensen vergoten de blues van een wereldwijde kernsmelting, uitkijken naar meer woningen met op de unieke persoonlijkheid van de eigenaren en schuwt het meer algemene interieur invloeden. Woningen zijn niet langer showplaces, maar vitrines voor de belangen van de bewoner, persoonlijkheid en achtervolgingen.

Dat is inderdaad een zeer welkome afwisseling en een die we kunnen uitkijken om te genieten voor een lange tijd, een die zal zeker een blijvende invloed op de huidige trends in meubels.

Design tuinmeubelen gezocht, E-woodproducts is verdeler van tuinmeubelen in heel Vlaanderen. We verkopen alle soorten meubelen voor de tuin picknicktafelstuinbankenbloembakken, enz. U kan bij ons één product aanschaffen, of verscheidene waarmee u dan een mooi geheel maakt in uw tuin.