Huis inrichten tips

Modern en klassieke meubelen

Een van de meest voorkomende trends in de afgelopen vijf jaar is de toenemende populariteit van klassieke meubelen stijlen. Als gevolg dat veel consumenten kiezen voor meer vereenvoudigde ontwerpen, zoals Shaker vlakke panelen keukens met minder ingewikkelde deuren en kozijnen, in vergelijking met Victoriaanse stijlen die waren een populaire keuze in de late jaren ’90.

Toch heeft de keuken moest de bedrijfstak om ervoor te zorgen dat klassieke meubelen geschikt is voor moderne eisen en als gevolg daarvan is het vaak gecombineerd met up-to-date technologie en bevestigingen. Dit betekent dat binneninrichting, bakken en hardware die vaak worden gezien in de meer Germaanse moderne of minimalistische productassortimenten vaak worden gecombineerd met klassieke meubelen aan de consument met de meest praktische keuken voorzien. Bovendien de flexibiliteit van de klassieke handgemaakte meubels betekent dat op maat gemaakte ontwerpen zijn in staat om het gebruik van een ruimer en groter, populaire Amerikaanse toestellen, die vaak niet mogelijk is met andere keuken stijlen zoals de Germaanse kasten uit te voeren.

Ondanks de moeilijke economische omstandigheden, is de vraag naar high-end klassieke meubels voortgezet. Dit kan misschien worden toegeschreven aan het feit dat mensen erkennen het belang van kwaliteit en duurzaamheid in hun aankopen en op zoek bent naar een lange termijn investering.

Shaker stijl deuren blijven de meest populaire klassieke meubelen design, met gelakt hout de meest populaire afwerking, hoewel de huidige trend is om te mengen accenten in hout (meestal Walnut of Europees Eiken) met de meerderheid van de geschilderde keuken hand. Deze keukens zijn meestal steeds grootser, zowel in omvang en opzet, met een hoger-end keukens vaak combineren beschilderd contrasterende hand en hardhouten afwerking, gebogen kasten, hakblokken, pantry’s en stenen werkbladen, die helpen om waarde toe te voegen aan de keuken.

klassieke meubels zijn ingesteld op een populaire keuze bij de consument blijven als ze de tand des tijd, bieden een comfortabele woonruimte in plaats van alleen functionele bereidingszone en zijn vaak meer flexibel, waardoor de eigenaar met meer design keuzes.